gertie1

Om mig

Bakom gertie fondell personutveckling står jag själv och underkonsulter som jag vid behov anlitar för att genomgöra uppdragen.

Min karriär inleddes med ekonomutbildning och mångårig anställning vid Skatteverket, som skattehandläggare. Kraven på förmågan att kunna analysera i både tal och skrift var stora. Men framförallt att hantera relationer.

Nästa karriärsteg innebar en kvalificerad utbildning till interkonsult med beteendevetenskaplig inriktning.

För att kunna medverka i utveckling och förändring av organisationer, chefer och medarbetare har jag fördjupat mig i områden som person-bedömning/kännedom och processer.

Starten av mitt företag, gertie fondell personutveckling, år 2000 blev en naturlig och framgångsrik fortsättning på karriären.

Jag trivs bäst när jag får möjlighet att hjälpa människor att utvecklas. Med kunskap och en utvecklad intuition och empatiförmåga kan jag hjälpa och stödja processen mot ökad självkännedom och bekräftelse. Ständiga förändringar och många saker samtidigt upplever jag bara som stimulerande.

Mitt senaste projekt är att inom ramen för gertie fondell personutveckling utveckla nya verksamheter under namnet Livsutveckling Österlen! I samarbete med Gällöfsta utbildning och Maritim Konferens, Simrishamn genomförs bland annat ledarskaps-utbildningar som UGL –utveckling av grupp och ledare

Genom kraften från havet och ljuset från himlen och en unik och förstklassig konferensmiljö i Simrishamn får dessa utbildningar en extra dimension!